OK!

OK! – Τα καλύτερα handmade αξεσουάρ έχουν ελληνική υπογραφή

AM-byagapi-news-okmag

Η Αγάπη Μιχαηλίδου, ιδιοκτήτρια του  brand Am by Agapi μίλησε για τις τάσεις του φετινού χειμώνα στο περιοδικό OK!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο okmag εδώ

black-leather-pumps-gold-am-byagapi
Όταν το πάθος σου για τη μόδα γίνεται μια καθημερινή ενασχόληση, τότε έχεις την ευκαιρία να κάνεις το πάθος σου πραγματικότητα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Αγάπη Μιχαηλίδου, ιδιοκτήτρια του brand Am by Agapi. Πρόκειται για ένα online shop που δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δερμάτινα αξεσουάρ όπως τσάντες, ζώνες και παπούτσια. Εξίσου κομψά σχέδια περιλαμβάνει και η συλλογή με τα κοσμήματα ενώ υπάρχει και κολεξιόν με ρούχα, όλα 100% ελληνικά και χειροποίητα. Η αρχή ωστόσο έγινε με τον «έρωτα» της ιδιοκτήτριας για την τέχνη του κοσμήματος με κύριο υλικό τους ημιπολύτιμους λίθους.

Αγάπη για τα ψηλά τακούνια

«Η ενασχόληση με το παπούτσι και την τσάντα ήρθε αβίαστα στη ζωή μου μιας και το δικό μου }φετίχ” είναι τα ψηλοτάκουνα. Είμαι από τις γυναίκες που αγόραζαν φανατικά για χρόνια άπειρες γόβες, οπότε ήξερα πολύ καλά τι ακριβώς έχει ανάγκη η σύγχρονη γυναίκα. Πάντα ένα υπόδημα υψηλών προδιαγραφών μπορεί να κάνει να νιώθουμε άνετα και όμορφα τη μέρα και τη νύχτα. Αυτό είναι το ζητούμενο για τη γυναίκα σήμερα, για αυτόν τον λόγο και χρησιμοποιώ πάντα δέρμα (εσωτερικά και εξωτερικά) καθώς και ανατομικό πάτο» εξηγεί η Αγάπη Μιχαηλίδου.

Ο θαυμαστός κόσμος των λίθων

Όπως τονίζει η Αγάπη Μιχαηλίδου στο okmag «η ενασχόληση με το κόσμημα ήταν ουσιαστικά η ανάγκη μου για
δημιουργία. Από μικρή ηλικία με θυμάμαι να θαυμάζω τους λίθους και να μαγνητίζομαι από τις ιδιότητες τους!
Η δημιουργία του κοσμήματος όμως ήρθε πολύ αργότερα σαν χόμπι για την δική μου έκφραση και “αποσυμφόρηση” από την καθημερινότητα. Πολύ αργότερα αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά όταν ένιωσα την ανάγκη να βγω ξανά στην αγορά εργασίας, έπειτα από μακροχρόνια παύση. Βλέπετε είμαι full time μαμά δύο αγοριών».

metallic-red-leather-satchel-am-byagapi-1

Οι τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-’22

«Όταν με ρωτούν για τα εκάστοτε fashion trends στον χώρο του παπουτσιού, απαντώ αυτό που υποστηρίζω
πάντα. Για μένα τάση είναι αυτό που μας κάνει να περπατάμε με αυτοπεποίθηση και να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας! Όσο αφορά στα χρώματα που θα φορέσουμε φέτος θα επιλέξω το μοβ και φυσικά το κλασικό και φινετσάτο μαύρο».

Πόσο η καραντίνα άλλαξε τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας

«Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα την εταιρεία μου εν μέσω lockdown και το feedback που εξέλαβα ήταν πολύ θετικό ως προς τις ηλεκτρονικές αγορές.  Θεωρώ όμως πως ο κόσμος έχει ανάγκη από την προσωπική επαφή και σίγουρα προτιμά μια βόλτα στα καταστήματα και όχι ένα απρόσωπο σερφάρισμα στο internet. Από την άλλη όμως τα e-shop έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας, εξοικονομώντας μας πολύτιμο χρόνο».

am-byagapi-new-arrivals

Η προσωπική επαφή πάνω από όλα

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να ανοίξω φυσικό κατάστημα περισσότερο επειδή έχω την ανάγκη να γνωρίσω και να μιλήσω με τις γυναίκες που προτιμούν το brand μου».

Μελλοντικά σχέδια

«Στόχος μου είναι να μπορώ να προσφέρω στις γυναίκες καινοτόμα, μοντέρνα σχέδια και προσιτά, φιλικά στο πορτοφόλι και στο budget κάθε πελάτισσας».