Savoir Ville

Savoir Ville – Τα 5 κομμάτια που αγαπήσαμε στο brand ΑΜ by Agapi και θέλουμε να προστεθούν τώρα στη συλλογή μας

Διαβάστε παρακάτω την αφιέρωση για την AM by Agapi σε άρθρο του Savoir Ville!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο savoirville.gr εδώ

Όπως λογικά θα ξέρεις, πάντα είμαστε σε μια αναζήτηση brands με αισθητική και στιλ. Brands τα οποία δεν θυσιάζουν την ποιότητα των προϊόντων τους στον βωμό του fast fashion.
Κάπως έτσι βρεθήκαμε να χαζεύουμε στο brand AM by Agapi. Σουέντ τσαντάκια, δερμάτινοι φάκελοι, μοναδικά κοσμήματα αλλά και παπούτσια, είναι όλα εκεί για να μας υπενθυμίζουν πως οι αλλαγές στην ντουλάπα μας δεν χρειάζεται να είναι μαζικές ή κοστοβόρες. Αρκεί ένα μόνο προϊόν για να αλλάξει όλο το ύφος και το στιλ σου.
Σε αυτό μας το διαδικτυακό ταξίδι στο AM by Agapi, “πέσαμε” πάνω σε πέντε κομμάτια που μας ήταν αδύνατο να προσπεράσουμε χωρίς να τα κάνουμε εικόνα στη δική μας συλλογή.”, γράφει η Δήμητρα Στεργίου.

Τα απαραίτητα μοκασίνια

Αν θέλεις να απογειώσεις τις καθημερινές εμφανίσεις σου, τα Black Leather Moccasins είναι απαραίτητα. Είναι κομψά, άνετα και προσδίδουν στιλ ακόμα και στο πιο ουδέτερο ντύσιμο. Παντελόνι, midi φούστα ή πλεκτό μακρύ φόρεμα; Όποιο outfit και να επιλέξεις με αυτά τα μοκασίνια θα το απογειώσεις.

Το σέξι κομμάτι της ντουλάπας σου

Αυτό το ζευγάρι μαύρες γόβες έχει σίγουρα έναν παριζιάνικο αέρα και δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο αν το επιλέξεις για να τελειοποιήσεις το look σου. Είναι άκρως θηλυκό και σέξι αλλά σε απόλυτη ισορροπία με την κομψότητα που έχει ανάγκη κάθε σου εμφάνιση.

Το γεωμετρικό κολιέ

Όταν η γεωμετρία συναντάει την κοσμηματοποιία το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μοναδικό. Αυτό είναι το κολιέ που χρειάζεσαι όταν κανένα άλλο κόσμημα δεν μπορεί να “σταθεί” σε μια πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Τα statement σκουλαρίκια

Αυτό το ζευγάρι σκουλαρίκια ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αφού είναι όσο εκθαμβωτικό χρειάζεται για να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι μην το συνδυάσεις με άλλα κοσμήματα γιατί ίσως το αποτέλεσμα να μοιάζει πολύ “φλύαρο”.

Τα 3 κομμάτια που μας κάνουν να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι όσο ποτέ!

Από όλα τα αξεσουάρ της συλλογής το άρθρο επικεντρώνεται βασικά στις Τσάντες, από τε οι τρεις που βλέπετε παρακάτω φάνηκαν να προταγωνιστούν!

Στην AM by Agapi έχουμε έναν απλό κανόνα και τον ακολουθούμε σε κάθε βήμα που κάνουμε ως εταιρεία. Ο κανόνας είναι πως κάθε ένα από τα προϊόντα μας πρέπει να είναι ένα υπερσύγχρονο, μοντέρνο κομμάτι. Για αυτό όλα τα υλικά είναι μοναδικά και κάθε προϊόν είναι χειροποίητο. Το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής δημιουργείται από τη χρήση υποαλλεργικών, οργανικών υλικών και παράγεται με ασήμι 925 και ημιπολύτιμους λίθους, ενώ ορισμένα από τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με λεπτομερείς μεθόδους επίχρυσου 24 καρατίων ή επιπλατινώσεως.

Οι σχεδιαστές και τεχνικοί της AM by Agapi είναι ειδικοί στην εκπλήρωση κάθε ανάγκης σου, ενώ η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στο να σου προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε πτυχή της κοσμηματοποιίας. Δώσε μας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το κόσμημα των ονείρων σου και πραγματοποίησε τις παραγγελίες σου είτε απευθείας μέσω του ιστότοπού μας είτε δίνοντας την προσαρμοσμένη παραγγελία σου μέσω των μεθόδων επικοινωνίας.

Δεχόμαστε επίσης παραγγελίες για εταιρικά δώρα, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας και να μας ενημερώσεις για όλες τις ανάγκες σου!

Ευχαριστούμε θερμά το savoirville.gr και την αρθρογράφο για την υπέροχη αφιέρωση!! ❤

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.